SI A RTVV DEMANA EL SUPORT DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT A LA DEFENSA DE RTVV

La plataforma ciutadana Sí a RTVV, la nostra ha iniciat amb el rector de la Universitat d’Alacant, Ignacio Jiménez Raneda, una sèrie de reunions amb les universitats valencianes per a demanar-los el suport a la defensa d’una RTVV en valencià, de qualitat i que faça el seu paper de servei públic fonamental per als valencians, i com a motor de la industria audiovisual valenciana.

Els membres de la plataforma Manuel Alcaraz, professor de Dret Constitucional, i Vicent Mifsud, president del Comité d’Empresa, li han explicat al rector de la Universitat d’Alacant, la necessitat que la reforma legislativa de RTVV garantisca el seu caràcter públic i els principis fundacionals de promoció de la llengua i la cultura pròpies dels valencians, així com de manteniment del patrimoni audiovisual valencià. A més han reclamat que es mantinguen els llocs de treball de RTVV mentre no es determine el model de radiotelevisió que es vol dur a terme.

En eixe sentit li han demanat al rector l’adhesió de la Universitat d’Alacant a la Declaració de Burjassot en defensa de la RTVV pública, i que es trasllade eixe suport a la Generalitat Valenciana. El rector ha mostrat la seua sintonia amb les reclamacions de la plataforma i ha anunciat que buscarà una posició conjunta amb la resta d’universitats valencianes. La plataforma té previstes reunions els pròxims dies amb la resta d’universitats valencianes i altres institucions, formacions polítiques i moviments socials.

Alacant, 18 d’abril de 2012

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s